Knjižničarske novice

novice in strokovne informacije za knjižnjičarje

Vabila na dogodke

Vabila na dogodke

16. novembra bo ob 10. uri Strokovna sreda v MKL, kjer bo predstavljen Priročnik za branje kakovostnih mladinskih knjig 2022. Podrobnosti si lahko preberete v programu.


22. novembra se bo na 38. Slovenskem knjižnem sejmu odvil Praznik zlatih hrušk in sicer ob 11. uri, na Gospodarskem razstavišču, v dvorani Urška. Prijave na dogodka niso potrebne.


22. novembra se bo na Slovenskem knjižnem sejmu odvil tudi Osrednji simpozij Bralne značke. Ta bo letos posvečen 50-letnici izhajanja Revije Otrok in knjiga (dvorana Urška 4). Urnik in napoved vsebine simpozija.
Za pridobitev točk je nujna prijava preko sistema KATIS. Prijavite se lahko tudi preko Google obrazca (za tiste, ki se boste na seminar prijavili v sistem KATIS, dodatna prijava v google obrazec ni potrebna). Prijave zbirajo do 18. novembra 2022. Urnik simpozija so pripravili tako, da se boste lahko udeležili tudi prireditve Praznik zlatih hrušk.


25. novembra ob 13. uri na Pisateljskem odru na Slovenskem knjižnem sejmu pa se srečamo na prireditvi Zgodbe so krila, ki jo skupaj organizirajo Slovenska Sekcija IBBY, revija Otrok in knjiga, Društvo Bralna značka – ZPMS ter Sekcija za otroško in mladinsko književnost pri DSP.

Skip to content