Knjižničarske novice

novice in strokovne informacije za knjižnjičarje

Revija OZ in Blog COBISS v letu 2023

Revija OZ in Blog COBISS v letu 2023
3. 1. 2024
mag. Branka Badovinac
IZUM

V reviji Organizacija znanja (OZ) in na Blog COBISS  so bile v letu 2023 objavljene poučne in informativne vsebine, ki povezujejo skupnost COBISS. Uredništvi OZ-a in Bloga COBISS se iskreno zahvaljujeta avtorjem, ki so delili svoja znanja in posredovali novosti.

Posebej smo ponosni, da vsebine lahko delimo tudi v širšem mednarodnem okolju, saj je bila revija OZ v letu 2023 vključena v bazo DOAJ. To je tudi spodbuda, da še naprej podpiramo in promoviramo avtorje z različnimi aktivnostmi.

Prispevki letošnje zaključene dvojne številke revije OZ razširjajo strokovna obzorja, prinašajo nova spoznanja in posredujejo uporabne informacije. Objavili smo:

Blog COBISS je bil v letu 2023 osvežen, posodobili smo platformo in pripravili novo obliko za sveže vsebine. Objavili smo kar 26 prispevkov o različnih strokovnih temah in aktivnostih skupnosti COBISS:

COBISS – poti do znanja so različne in revija Organizacija znanja ter Blog COBISS sta dve od teh poti. Spoštovani bralec, vabimo te, da sodeluješ z nami: pridruži se nam, beri in deli naprej.

Skip to content