Knjižničarske novice

novice in strokovne informacije za knjižnjičarje

Prosta delovna mesta

Prosta delovna mesta
23. 11. 2023
Gregor Škrlj
Narodna in univerzitetna knjižnica

Osnovna šola Muta razpisuje prosto delovno mesto knjižničar za določen čas. Prijava je mogoča do 27. novembra 2023. Celoten razpis je dostopen na povezavi.

Mestna knjižnica Grosuplje razpisuje prosto delovno mesto knjižničar za določen čas. Prijava je mogoča do 27. novembra 2023. Celoten razpis je dostopen na povezavi.

Osnovna šola Martina Krpana (Ljubljana) razpisuje prosto delovno mesto knjižničar za nedoločen čas. Prijava je mogoča do 30. novembra 2023. Celoten razpis je dostopen na povezavi.

Osnovna šola dr. Janeza Mencingerja Bohinjska Bistrica razpisuje prosto delovno mesto knjižničar za določen čas. Prijava je mogoča do 30. novembra 2023. Celoten razpis je dostopen na povezavi.

Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici razpisuje prosto delovno mesto knjižničar (dislokacija Ljubljana) za določen čas. Prijava je mogoča do 3. decembra 2023. Celoten razpis je dostopen na povezavi.

Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici razpisuje prosto delovno mesto vodja knjižnice (dislokacija Ljubljana) za določen čas. Prijava je mogoča do 3. decembra 2023. Celoten razpis je dostopen na povezavi.

Skip to content