Knjižničarske novice

novice in strokovne informacije za knjižnjičarje

Prosta delovna mesta

Prosta delovna mesta
6. 7. 2023
Gregor Škrlj
Narodna in univerzitetna knjižnica

Osnovna šola Col razpisuje prosto delovno mesto učitelj slovenščine, knjižničar za določen čas. Prijava je mogoča do 10. julija 2023. Celoten razpis je na voljo na spletni strani Zavoda RS za zaposlovanje.

Center za izobraževanje, rehabilitacijo in usposabljanje Vipava razpisuje prosto delovno mesto knjižničar za določen čas. Prijava je mogoča do 10. julija 2023. Celoten razpis je na voljo na spletni strani Zavoda RS za zaposlovanje.

Center za izobraževanje, rehabilitacijo in usposabljanje Vipava razpisuje prosto delovno mesto knjižničar za nedoločen čas. Prijava je mogoča do 10. julija 2023. Celoten razpis je na voljo na spletni strani Zavoda RS za zaposlovanje.

Osnovna šola Louisa Adamiča Grosuplje razpisuje prosto delovno mesto knjižničar in učitelj OPB za določen čas. Prijava je mogoča do 10. julija 2023. Celotno besedilo razpisa je na voljo na povezavi.

Knjižnica Pavla Golie Trebnje razpisuje prosto delovno mesto knjižničar za nedoločen čas. Prijava je mogoča do 25. julija 2023. Celoten razpis je na voljo na spletni strani knjižnice.

Skip to content