Knjižničarske novice

novice in strokovne informacije za knjižnjičarje

Politika zasebnosti

Ali na tej spletni strani uporabljate piškotke?

Ne, ta spletna stran ne uporablja piškotkov.

Ali na tej spletni strani zbirate podatke o obisku?

Da, spremljamo statistiko obiska. Vse podatke pred uporabo anonimiziramo, tako da je vaše brskanje varno in zasebno. Vsi podatki se zbirajo na našem lastnem strežniku in jih ne posredujemo tretjim osebam. Za spremljanje statistike uporabljamo vtičnik WP statistics.

Osebni podatki

Obrazec za pošiljanje sporočil

Če nam boste preko spletnega obrazca poslali sporočilo, nam boste morali zaupati svoje ime in elektronski naslov. Ta dva podatka bomo uporabili samo za namen komunikacije. Ne bomo vas uvrstili na sezname za pošiljanje marketinških sporočil.

Ali podatke delite s kom drugim?

Ne, vaših osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

Ali podatke dolgoročno hranite?

Ne, podatke hranimo samo tako dolgo, kolikor jih potrebujemo za namen, za katerega imamo vaše soglasje. Nato jih v roku enega meseca izbrišemo.

Obrazec za naročilo na obvestila

Poleg podatkov v vnosnem polju se bodo zbirali še čas odpiranja poslanih sporočil in čas klikov na povezave v sporočilih.

Kakšen je namen zbiranja:

Podatke zbiramo za namenom pošiljanja novic. Podatke o časih odpiranja in časih klikov pa za namen ugotavljanja vaše aktivnosti, da lahko zagotovimo ustrezen izbris vaših podatkov v primeru vaše neaktivnosti.

Koliko časa bomo podatke zadrževali:

V kolikor boste naše novice prebirali, bomo vaše podatke hranili dokler ne boste zahtevali izbrisa oziramo dokler se ne boste odjavili + 1 leto. V kolikor pa naših novic ne boste prebirali pa bomo vaše podatke izbrisali 1 leto po zadnjem prebiranju.

Kje lahko prekličete soglasja in zahtevate izbris, izpis ali spremembo:

To lahko naredite tako, da kliknete na povezavo v spodnjem delu prejetega elektronskega sporočila.

 S kom bomo vaše osebne podatke delili:

Vaših osebnih podatkov ne bomo delili z nikomer.

Upravitelj

S spletno stranjo upravlja Narodna in univerzitetna knjižnica, Turjaška ulica 1, 1000 Ljubljana.

Če imate dodatna vprašanja glede vaše zasebnosti pri uporabni naše spletne strani, lahko pokličete na ali pa pošljete elektronsko pošto na naslov knjiznicarske.novice@nuk.uni-lj.si.

Skip to content