Knjižničarske novice

novice in strokovne informacije za knjižnjičarje

Organizacija znanja in Blog COBISS v letu 2022

Organizacija znanja in Blog COBISS v letu 2022
6. 1. 2023
Uredništvo revije Organizacije znanja in uredništvo Blog COBISS

Veseli nas, da smo na poti do znanja v reviji Organizacija znanja (OZ) in Blog COBISS v letu 2022 objavili številne zanimive vsebine, ki povezujejo skupnost COBISS.

Uredništvo OZ se iskreno zahvaljuje vsem anketirancem za čas in pobude, ki so jih podali v anketi Vaše mnenje je pomembno – z revijo Organizacija znanja na poti do znanja. Potrudili se bomo, da bodo teme tudi v prihodnje aktualne in informativne bodisi s teoretičnega bodisi s praktičnega vidika. V letu 2022 pa smo poskrbeli, da bodo tudi pretekle vsebine bolj dosegljive. V repozitorij dCOBISS smo vključili celoten arhiv revije OZ in njene predhodnice COBISS Obvestila ter tako omogočili iskanje po celotnem besedilu v COBISS+.

Prispevki letošnje zaključene dvojne številke revije OZ razširjajo strokovna obzorja, prinašajo nova spoznanja in posredujejo uporabne informacije. Tokrat vas vabimo, da nam na naslednji povezavi zaupate, kateri prispevki iz leta 2022 so vam bili najbolj informativni oz. najbolj zanimivi. Objavili smo:

Vsebine, povezane s knjižnično in informacijsko dejavnostjo, so izrazito raznolike. To se odraža tudi na letošnjih prispevkih Bloga COBISS, pri katerih je sodelovalo kar 27 različnih avtorjev.


COBISS – poti do znanja so različne in revija Organizacija znanja ter Blog COBISS sta dve od teh poti. Spoštovani bralec, vabimo te, da stopiš v korak z nami: pridruži se nam, beri in deli naprej.

Skip to content