ZGLEDI 27. oktober 2021

IFLA ENSULIB

Članica odbora strokovne sekcije IFLA ENSULIB, nove Ifline sekcije za okolje, trajnostni razvoj in knjižnice (IFLA Environment, Sustainability and Libraries Section – ENSULIB) posreduje vabilo, v katerem vabijo slovenske knjižnice, da predstavijo zanimive dogodke, projekte, zgodbe, ki jih bodo objavili v glasilu IFLA ENSULIB. 

Kot predstavnica v IFLA sekciji ENSULIB vabi k predstavitvi dobrih praks in aktivnosti, ki jih v knjižnicah izvajate na področju izpolnjevanja ciljev trajnostnega razvoja (za pomoč in navdih vam lahko služijo posvetovanja Knjižnica srce mesta: zelena knjižnica 2021, predstavitev Ciljev trajnostnega razvoja in Agenda 2030 na spletni strani ZBDS ali predstavljene dobre prakse na IFLA Map of the World) ali v skladu s koncepti zelenih knjižnic

Vljudno vabljeni, da svoje zgodbe delite. Idealna dolžina članka je približno 500 besed, po možnosti s slikami (v formatu JPEG) ali drugimi mediji pod licenco CC-BY 4.0. Rok za oddajo prispevkov je torek, 30. november 2021, na naslov ana.zdravje@mklj.si.  

Vabi vas, da promovirate svoje knjižnice in projekte v svetovnem okviru, ker imamo veliko kakovostnih in zanimivih dogodkov.  Vabilo lahko tudi delite.

Vabilo posredovala: mag. Ana Zdravje (Mestna knjižnica Ljubljana
Naslovna fotografija: logo IFLA