Knjižničarske novice

novice in strokovne informacije za knjižnjičarje

Mi smo IFLA!

Mi smo IFLA!
29. 6. 2021
dr. Mojca Rupar Korošec
Narodna in univerzitetna knjižnica
IFLA

Tudi letos nas IFLA vabi in se veseli našega sodelovanja na najbolj mednarodnem knjižničnem dogodku na svetu: IFLA WLIC (svetovni knjižnični in informacijski kongres) 2021 od 17. do 19. avgusta.

Vabijo nas vse, da sodelujemo na njihovem prvem virtualnem kongresu, kjer bomo doživeli odprte dogodke na različnih celinah, v različnih časovnih pasovih in informacijskih sektorjih. IFLA organizira najbolj vključujoč in najdostopnejši dogodek v svoji zgodovini, ki združuje strokovnjake z vsega sveta, da spodbudijo najboljše prakse in sodelujejo s kolegi iz knjižničnega in informacijskega področja.

Ker se je svet močno spremenil, bodimo del pogovorov, ki potekajo v ospredju knjižničnih in informacijskih inovacij: odkrivajmo skupaj, prispevajmo k spremembam in napredku na tem področju.
Zahvaljujoč virtualnemu formatu in izjemno nizkim stroškom vstopnic se nam bo lahko pridružilo več ljudi kot kdaj koli prej, da bomo skupaj obravnavali izzive in priložnosti, WLIC je namenjen prav tovrstnemu partnerstvu.

Pridite na pot, da razširite svojo profesionalno mrežo, obnovite svoje sposobnosti ali preoblikujete svoje razmišljanje. Udeležite se dogodkov in predstavitev, sodelujte v pogovorih in sejah za reševanje problemov – in bodite pripravljeni navdušiti svoj sektor za inovacije na področju trajnostnih rešitev.

IFLA WLIC je vodilna mednarodna konferenca, ki se osredotoča na zavezanost naše stroke visokokakovostnim knjižničnim in informacijskim storitvam ter dostopu do informacij. Ta prvi virtualni kongres IFLA podpira nizozemski nacionalni odbor.

Skip to content