Knjižničarske novice

novice in strokovne informacije za knjižnjičarje

Izobraževanje, raziskave in razvoj

Izobraževanje, raziskave in razvoj
28. 6. 2022
Milena Bon
Narodna in univerzitetna knjižnica
Napoved dogodka

“Izobraževanje, raziskave in razvoj” je mednarodni dogodek, ki poteka vsako leto od leta 2009 in je organiziran v sodelovanju z Bulgarian Academy of Sciences, Union of Scientists in Bulgaria and Science in Education Foundation, Scientists, researchers, and educators. Udeležbo na dogodku so že potrdili znanstveniki, raziskovalci in pedagogi iz več kot 30 držav, med njimi iz Češke, Danske, Estonije, Francije, Grčije, Indonezije, Izraela, Japonske, Južne Koreje, Kanade, Kitajske, Kolumbije, Kazahstana, Latvije, Litve, Makedonije, Norveške, Pakistana, Peruja, Poljske, Kanade, Romunije, Srbije, Slovaške, Madžarske, Turčije, Nemčije in Velike Britanije.

Podrobne informacije o konferenci so na voljo na spletni strani https://www.sci-edu.org/edu.

Konferenca ponuja okolje, kjer lahko strokovnjaki iz akademskih krogov, industrije in raziskovalnih inštitutov razpravljajo in izmenjujejo svoja spoznanja in zamisli s področij, povezanih z izobraževanjem, pedagogiko, odprtim učenjem, učenjem na daljavo in e-učenjem. Rezultati konference bodo objavljeni v spletni reviji z odprtim dostopom (neobvezno).

Konferenca bo potekala v Burgasu, četrtem največjem bolgarskem mestu na obali Črnega morja. Burgas je kulturno središče regije in je znan po čudovitem obmorskem parku, pešpoti in čudovitih plažah.

Skip to content