Knjižničarske novice

novice in strokovne informacije za knjižnjičarje

Izobraževanje na področju dela z romskimi družinami

Izobraževanje na področju dela z romskimi družinami
12. 11. 2021

Ekipa Centra za kakovost v vzgoji in izobraževanju Korak za korakom želi strokovno in motivacijsko podpreti vse, ki se pri svojem delu srečujejo z romskimi družinami. Na ravni Mreže REYN Slovenija (Mreža S/REYN), ki je bila ustanovljena 2013 pod okriljem Pedagoškega inštituta (Centra za kakovost v vzgoji in izobraževanju Korak za korakom) in je del mednarodne mreže REYN, organizirajo brezplačni dogodek.

V sredo, 24. novembra 2021, ob 14. uri bodo govorili o pomenu in strategijah povezovanja strokovnih delavcev iz različnih sektorjev (izobraževanje, sociala, zdravstvo ipd.) in drugih ključnih akterjev, ki se pri svojem delu srečujejo z romskimi družinami, z namenom oblikovanja celostnega podpornega sistema za otroke in družine iz ranljivih okolij. Dogodek bo predvidoma trajal uro in pol, največ dve uri.

Vse zainteresirane vabijo, da se prijavijo na dogodek s klikom na prijavnico. S prijavo na dogodek boste postali člani Mreže, s čimer vam bo omogočena udeležba tudi na prihodnjih brezplačnih dogodkih ter dostop do gradiv in drugih pomembnih informacij.

Rok prijave je ponedeljek, 15. november 2021!

Vabljeni tudi, da na dogodek opozorite zainteresirane sodelavce in druge relevantne deležnike iz lokalne skupnosti.

Novico pripravila: Milena Bon (Narodna in univerzitetna knjižnica)
Naslovna fotografija: Pixabay

Skip to content