Knjižničarske novice

novice in strokovne informacije za knjižnjičarje

IFLA ENSULIB

IFLA ENSULIB
27. 10. 2021
mag. Ana Zdravje
Mestna knjižnica Ljubljana
logo IFLA

Članica odbora strokovne sekcije IFLA ENSULIB, nove Ifline sekcije za okolje, trajnostni razvoj in knjižnice (IFLA Environment, Sustainability and Libraries Section – ENSULIB) posreduje vabilo, v katerem vabijo slovenske knjižnice, da predstavijo zanimive dogodke, projekte, zgodbe, ki jih bodo objavili v glasilu IFLA ENSULIB.

Kot predstavnica v IFLA sekciji ENSULIB vabi k predstavitvi dobrih praks in aktivnosti, ki jih v knjižnicah izvajate na področju izpolnjevanja ciljev trajnostnega razvoja (za pomoč in navdih vam lahko služijo posvetovanja Knjižnica srce mesta: zelena knjižnica 2021, predstavitev Ciljev trajnostnega razvoja in Agenda 2030 na spletni strani ZBDS ali predstavljene dobre prakse na IFLA Map of the World) ali v skladu s koncepti zelenih knjižnic.

Vljudno vabljeni, da svoje zgodbe delite. Idealna dolžina članka je približno 500 besed, po možnosti s slikami (v formatu JPEG) ali drugimi mediji pod licenco CC-BY 4.0. Rok za oddajo prispevkov je torek, 30. november 2021, na naslov ana.zdravje@mklj.si.

Vabi vas, da promovirate svoje knjižnice in projekte v svetovnem okviru, ker imamo veliko kakovostnih in zanimivih dogodkov.  Vabilo lahko tudi delite.

Skip to content