Knjižničarske novice

novice in strokovne informacije za knjižnjičarje

Arnesove delavnice za strokovne delavce

Arnesove delavnice za strokovne delavce
1. 7. 2022

Na Arnesu so za vzgojno-izobraževalne zavode pripravili delavnice, ki bodo potekale od konca junija 2022 do konca leta 2023. Delavnice so za vse strokovne delavce VIZ brezplačne, po uspešno zaključeni delavnici pa bodo udeleženci prejeli potrdilo o udeležbi.

Delavnice bodo izvajali v različnih slovenskih regijah, trajale bodo osem pedagoških ur, v razponu od štirih do šestih ur v živo ter od dveh do štirih ur na daljavo. Termine bomo redno objavljali na portalu SIO.

V kolikor VIZ zagotovi od osem do dvanajst udeležencev za isto delavnico, lahko z Arnesom uskladi termin za izvedbo na svojem VIZ. Za dogovor o željenem terminu pišite na e-naslov podpora@sio.si.

Izbirate lahko med zanimivimi vsebinami:

Več podrobnosti najdete na portalu SIO.

Delavnice bodo izvajali v sklopu rednega financiranja Arnesa in tudi projekta Dvig digitalne kompetentnosti. Več podrobnosti o projektu Dvig digitalne kompetentnosti lahko preberete na spletišču Arnesa. Dodatne informacije lahko dobite na e-poštnem naslovu podpora@sio.si ali na telefonski številki 01 479 88 00.

Za izobraževanja, ki se bodo financirala iz projekta DDK, naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Novico pripravila: Milena Bon (Narodna in univerzitetna knjižnica)
Naslovna fotografija: Arnes

Skip to content